Rakennustutkimus RTS Oy ja Asianajotoimisto Veneskoski Oy yhteistyöhön

  • 0
  • 2.12.2015

Rakennustutkimus RTS Oy ylläpitää www.suomirakentaa.fi -tietosivustoa omakoti-, mökki-, ja korjaus- sekä ammattirakentajille. RTS on tuottanut tutkittua tietoa asumisesta, rakentamisesta ja remontoinnista jo vuodesta 1983. Asianajotoimisto Veneskoski Oy ja Rakennustutkimus RTS Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen asumista, rakentamista ja remontoimista koskevan lainsäädännön havainnollistamisesta RTS:n julkaisuissa.

Osana yhteistyötä kuluttajille ja yrityksille tarjotaan mahdollisuus lähestyä mieltä askarruttavien kysymyksien muodossa joko suoraan Asianajotoimisto Veneskoski Oy:tä tai osoitteessa www.suomirakentaa.fi. Palvelu on kysyjälle ilmainen.

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä voi esittää vaikka virhevastuusta omakotitalon kaupassa, johon vastataan ammattilaisten toimesta artikkelin muodossa www.suomirakentaa.fi -sivuilla. Kaikkiin kysymyksiin emme pysty vastaamaan vaan kysymysten joukosta poimitaan sellaiset, joilla voidaan ajatella olevan laajempaa yleistä kiinnostusta.

Neuvontasivuilla www.suomirakentaa.fi ovat ohjeet kysymysten lähettämiseksi. Asianajotoimistolle voi kysymyksen lähettää myös suoraan sähköpostitse: toimisto@veneskoski.com.

Kimmo Lahtinen

Kirjoittaja: Kimmo Lahtinen

asianajaja, varatuomari, GSM 0400 776 876, kimmo.lahtinen@veneskoski.com