Vero- ja yhtiöoikeus

Vero-oikeudessa lakimiehen on osattava käyttää täsmälleen oikeata terminologiaa, jotta päämiehen etu voisi toteutua vaaditulla tavalla. Avustamme yhtiöitä verotarkastusten yhteydessä laatimalla vastineet verotarkastuskertomuksiin ja tarvittaessa hakemalla muutosta jo tehtyihin verotuspäätöksiin. Veroihin liittyy usein mahdollisuus niiden tehokkaaseen suunnitteluun.

Verosuunnittelu on olennainen osa vero-oikeuteen liittyvää asiantuntemustamme. Hoidamme myös yksityishenkilöiden verotukseen liittyviä erilaisia toimeksiantoja.

Yhtiön perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen tai esimerkiksi yhtiön toiminnan alasajoon liittyy monenlaisia erityiskysymyksiä. Toimistomme erikoisosaamiseen kuuluu yhtiöoikeus, ja hoidamme eri yhtiöiden asioita yksittäisten toimeksiantojen muodossa tai pitkäaikaisempaan yhteistyösopimukseen perustuen.

Tarvitsetko apua verotarkaskukseen?

Lue lisää verotarkastuksiin liittyvistä asioista ja yrityksemme hallinnoimalla erillisellä verotarkastukset.fi -sivustolla tai ota heti yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme.


Vero- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä lakiasioissa Sinua palvelevat asianajajat Juho Siitari, Kimmo Lahtinen ja Anna-Katariina Loukola.