Rakennustutkimus RTS Oy ja Asianajotoimisto Veneskoski Oy yhteistyöhön

Rakennustutkimus RTS Oy ylläpitää www.suomirakentaa.fi -tietosivustoa omakoti-, mökki-, ja korjaus- sekä ammattirakentajille. RTS on tuottanut tutkittua tietoa asumisesta, rakentamisesta ja remontoinnista jo vuodesta 1983.

Yhteistyösopimus lainsäädännön havainnollistamisesta RTS:n julkaisuissa

Asianajotoimisto Veneskoski Oy ja Rakennustutkimus RTS Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen asumista, rakentamista ja remontoimista koskevan lainsäädännön havainnollistamisesta RTS:n julkaisuissa.

Osana yhteistyötä kuluttajille ja yrityksille tarjotaan mahdollisuus lähestyä mieltä askarruttavien kysymyksien muodossa joko suoraan Asianajotoimisto Veneskoski Oy:tä tai osoitteessa www.suomirakentaa.fi. Palvelu on kysyjälle ilmainen.

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä voi esittää vaikka virhevastuusta omakotitalon kaupassa, johon vastataan ammattilaisten toimesta artikkelin muodossa suomirakentaa.fi -sivuilla. Kaikkiin kysymyksiin emme pysty vastaamaan vaan kysymysten joukosta poimitaan sellaiset, joilla voidaan ajatella olevan laajempaa yleistä kiinnostusta.

Neuvontasivuilla www.suomirakentaa.fi ovat ohjeet kysymysten lähettämiseksi. Asianajotoimistolle voi kysymyksen lähettää myös suoraan sähköpostitse: toimisto@veneskoski.com.

– Kimmo Lahtinen

Vaihde (03) 213 2903
GSM 0400 776 876
kimmo.lahtinen@veneskoski.com

Joko seuraat meitä LindedIn:ssä?


Jaa tämä artikkeli!
Posted in Lakiasiat, Rakentaminen, Yleinen.